Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Τεχνικη Υποστηριξη > Τεχνικος στο σπιτι > Εγκατασταση ADSL συνδεσης

Εγκατάσταση ADSL σύνδεσης

top
Σύνδεση με το Internet - ADSL

Στις μέρες μας η σύνδεση με το Internet αποτελεί μια απο τις βασικές παροχές σε ένα σπίτι ή σε ένα γραφείο. Ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο μόλις ένα πολύ μικρό ποσοστό επιχειρήσεων έχει μείνει χωρίς σύνδεση στο Interet. Οι επιλογές είναι αρκετές και οι εταιρίες που παρέχουν Internet αλλάζουν τις προσφορές τους ανα τακτά διαστήματα.

Ποια εταιρία Internet να επιλέξω και σε τι ταχύτητα ;

Αν χρειάζεστε συμβουλή για την επιλογή της εταιρίας παροχής Internet, είμαστε δίπλα σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να συνδιάσουμε το πακέτο σταθερής τηλεφωνίας και Internet που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και ευνοεί την τσέπη σας. Ένας τεχνικός του δικτύου μας έρχεται στο χώρο σας και σε μία ώρα επιλέγει για εσάς το πιο συμφέρον πακέτο σταθερής τηλεφωνίας και Internet που άπτεται των αναγκών σας.

Το δίκτυο μας εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου (Otenet, HOL, Forthnet, Tellas) και αναλαμβάνει πλήρως την εκπλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, απο την επιλογή του πακέτου, την αγορά αυτού αλλά και την σύνδεση του απαραίτητου εξοπλισμού όταν η σύνδεση σας είναι έτοιμη.

Εγκατάσταση Σύνδεσης ADSL και ρύθμιση Router

Όταν οι εξοπλισμός σας έρθει στο χώρο σας και η σύνδεση σας έχει ολοκληρωθεί απο την εταιρία που θα επιλέξετε, ερχόμαστε στο χώρο σας για να κάνουμε τις απαραίτητες συνδέσεις και να εξασφαλίσουμε οτι το Internet λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός ασχολείται με τις παρακάτω εργασίες

  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση του ADSL Router
  • Την παραμετροποίηση του e-mail client(MS Outlook Express, Microsoft Outlook)
  • Εκπαίδευση στη λειτουργία του Internet Explorer
  • Εκπαίδευση της λειτουργίας του e-mail, της μηχανής αναζήτησης (Google, Yahoo) και αν διαθέτετε υπηρεσία Webmail

Κόστος Εργασίας Τεχνικού

Συνήθως για τις παραπάνω εργασίες απαιτούνται : 1-2 ώρες
ανάλογα με τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, τις υποδομές που υπάρχουν αλλά και τις απαιτήσεις του χρήστη. Δείτε τον τιμοκατάλογο για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη χρέωση τεχνικού στο χώρο σας.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com