Ανάκτηση Δεδομένων - Data Recovery

Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Ανανακτηση Δεδομενων > Ανακτηση δεδομενων & επαναφορά αρχειων

Ανάκτηση δεδομένων & Ανάκτηση αρχειων

top
Ανάκτηση Δεδομένων & Αρχείων - Ανακτηση δεδομενων - data recovery

Έχασα τα αρχεία απο το σκληρό δίσκου μου! Σβήστηκαν τα δεδομένα μου! Δεν λειτουργεί ο σκληρος δισκος σας!

Χρειάζεστε επισκευη σκληρού δίσκου και ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο ;

Η επιδιόρθωση σκληρού δίσκου και η ανακτηση δεδομενων σκληρου δισκου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Προσοχή όμως να μην προβείτε σε ενέργειες που θα επιβαρύνουν τη διαδικασία ανάκτησης αρχείων. Στην σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε και ενδεικτικές τιμές ανάκτησης δεδομένων.

Η εταιρία ανάκτησης δεδομένων texnikoi.com σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή απο το χώρο σας και ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση:

Έχασα τα αρχεία μου ! Ο σκληρός δίσκος δεν λειτουργεί

Ηρεμήστε και μην κάνετε απολύτως τίποτα, απλά καλέστε μας. Μην προβείτε σε καμμία ενέργεια αν δεν έρθετε σε επαφή με κάποιον ειδικό. Λανθασμένες ενέργειες όταν υπάρχει προβληματικός σκληρός δίσκος, μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμη και μη αναστρέψιμη απώλεια των δεδομένων. Με πιστοποίηση ISO27001:2005 όσον αφορά τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων, κάθε πελάτης είναι σίγουρος για την ακεραιότητα των διαδικασιών μας.

 • Η εταιρία Texnikoi.com παραλαμβάνει δωρεάν απο το χώρο σας το αποθηκευτικό σας μέσο και πραγματοποιεί δωρεάν διάγνωση.

Η ανάκτηση δεδομένων (anakthsh dedomenon) και η ανάκτηση αρχείων (anaktisi arxeion) απαιτεί μια ακολουθία συγκεκριμένων ενεργειών αναλόγως του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο δίσκος, το CD, το DVD ή το USB flash drive σας.

Η επισκευη σκληρου δισκου δεν είναι εύκολη υπόθεση και πολλές φορές απαιτεί μέρες ή και εβδομάδες.

Επαναφορά Αρχείων μετά απο format

Κάνατε Format και αποφασίσατε οτι χρειάζεστε τα αρχεία σας ; Θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για την παραλαβή του δίσκου σας. Η επαναφορά αρχείων μετά απο format είναι μια διαδικασία Λογικής Ανάκτησης δεδομένων και είναι σχεδόν εγγυημένη εάν ο χρήστης ΔΕΝ γράψει δεδομένα στο σκληρό δίσκο.

Αν τα δεδομένα σας είναι κρίσιμα για εσάς, μην αποπειραθείτε να επέμβετε στο δίσκο καθώς μπορεί με κάποια επέμβαση απο εξωτερικό πρόγραμμα να μειώσετε τις πιθανότητες ανάκτησης των αρχείων σας. Αν δεν έχετε πρόβλημα να χάσετε κάποια απο τα δεδομένα σας και θέλετε να αποπειραθείτε να προσπαθήσετε, υπάρχει μια πλειάδα προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων, χωρίς όμως εγγυημένο αποτέλεσμα.

Βλέπω το δίσκο στα Windows αλλά όχι τα αρχεία !

Το πιθανότερο πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι η φυσική φθορά του δίσκου. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει ο δίσκος να φτάσει το συντομότερο δυνατό στην εταιρία μας για ανακτηση αρχειων και να τον λειτουργήσετε όσο το δυνατόν λιγότερο ώστε να γίνει με μεγαλύτερη επιτυχία η ανακτηση αρχειων.

Ο σκληρός δίσκος δεν αναγνωρίζεται απο το BIOS

Ένα πολύ συχνό σύμπτωμα μετά απο ακούσια πτώση του δίσκου είναι όταν τον συνδέετε με το σύστημα σας, το λειτουργικό σύστημα να παγώνει. Ο χαλασμένος σκληρός δίσκος δηλαδή να κολλάει την λειτουργία του μηχανήματος ή να μην αναγνωρίζεται καθόλου απο το BIOS.

Προσπαθήστε να μην επιχειρήσετε άλλες ενέργειες με software τρόπους ανάκτησης δεδομένων καθώς ο δίσκος έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής στην περίπτωση αυτή. Πρέπει να καταφτάσει στην εταιρία μας για διάγνωση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ανάκτηση δεδομένων απο το σκληρό δίσκο σας.

ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο

Διαδικασία και Κόστος Ανάκτησης Δεδομένων

Η εταιρία Texnikoi.com δεν αποστέλλει τα μέσα αποθήκευσης στο εξωτερικό. Η ανακτηση γίνεται στα εργαστήρια μας, απο συνεργάτες της εταιρίας μας και για το λόγο αυτό το κόστος ανάκτησης δεδομένων διατηρείται στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς.

Οι βλάβες των μέσων τα οποία προσκομίζονται στην εταιρία μας, μπορούν για λόγους πληροφόρησης του πελάτη, να χωριστούν στα παρακάτω στάδια. Όσο πιο υψηλό είναι το στάδιο, τόσο πιο σοβαρή είναι η βλάβη και ανάλογα ανεβαίνει και το κόστος.

Ένας πρόχειρος τιμοκατάλογος ανάκτησης δεδομένων βρίσκεται στο τέλος της σελίδας ενώ οι περιπτώσεις ανάκτησης δεδομένων χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

 • Κατηγορία 1α : Πρόβλημα Software το οποίο προέκυψε απο κατα λάθος διαγραφή, κατα λάθος format ή άλλο κακό χειρισμό του χρήστη. Στις περιπτώσεις αυτές έχουμε : ανακτηση αρχειων μετα απο format, ανακτηση διεγραμμενων αρχειων κλπ.
 • Κατηγορία 1β : Προβλήματα στο firmware του σκληρού δίσκου, προβλήματα στο ηλεκτρονικό κύκλωμα (προβλήματαστο PCB, δεν παίρνει ρεύμα ο δίσκος κλπ) ή μικρές βλάβες οι οποίες απαιτούν άνοιγμα του σκληρού δίσκου σε clean room και επισκευή των μερών του.
 • Κατηγορία 2 : Μηχανικά προβλήματα του σκληρού δίσκου, στα platters, την κεφαλή ανάγνωσης, το motor η το Spindle. Στη διαδικασία αυτή απαιτείται συνήθως άνοιγμα του δίσκου σε ειδικό περιβάλλον (clean bench) και χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνικών που απαιτούν ιδιαίτερη ακρίβεια και αρκετό χρόνο.
 • Προσοχή : Σε Ανάκτηση απο μέσο το οποίο έχει υποστεί βανδαλισμό απο ερασιτέχνη τεχνικό ή άλλη "εταιρία ανάκτησης", χωρίς αποτέλεσμα, η τιμή επιβαρύνεται. Σε περίπτωση που έχετε προσκομίσει το μέσον σας σε άλλη εταιρία ή έχει γίνει προσπάθεια ανάκτησης απο τρίτο άτομο χωρίς αποτέλεσμα, ενώ έχουν δημιουργηθεί γρατζουνιές ή δαχτυλιές στα platters, η χρέωσει είναι κατα πολύ μεγαλύτερη αν καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας μια τέτοια ανάκτηση. Μην εμπιστεύεστε ιδιώτες και μικρές εταιρίες που μπορεί να κάνουν δοκιμές με τους δίσκους σας, καθώς μπορεί να χάσετε για πάντα τα δεδομένα σας.

Δυστυχώς επειδή η διαδικασία διάγνωσης του σκληρού δίσκου είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία, δεν μπορεί να σας δωθεί τιμή ανάκτησης δεδομένων τηλεφωνικά. Ο εξοπλισμός σας θα πρέπει να έρθει στο εργαστήριο μας για να μπορέσουμε να σας δώσουμε εκτίμηση τιμής για ανάκτηση δεδομένων.

Το κόστος ανάκτησης δεδομένων απο ένα σκληρό δίσκο καθορίζεται απο έναν πολύπλοκο αλγόριθμο ο οποίος συνυπολογίζει το κόστος των ανταλλακτικών που θα χρεαστούν, την ιδιαιτερότητα του περιστατικού, την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων καθώς επίσης και τις εγρατώρες που απαιτούνται για την ανακτηση. Για το λόγο αυτό το μέσον προς ανάκτηση πρέπει να έρθει στο εργαστήριο μας και να πραγματοποιηθεί αναλυτική διάγνωση και ανάλυση του τελικού κόστους.

Για τη διαδικασία της διάγνωσης πρώτου επιπέδου δεν χρεώνεστε (αντίθετα με άλλες εταιρίες ανάκτησης δεδομένων), εφ' όσον προσκομίσετε εσείς το μέσο στην εταιρία μας.

Συχνά προβλήματα με σκληρούς δίσκους και ανακτηση

Σε συγκεκριμένα μοντέλα συναντάμε κοινά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζονται τις περισσότερες φορές επιτυχώς απο την εταιρία μας. Παραδείγματα τέτοιων μοντέλων που κυκλοφορουν ευραίως είναι :

 • Seagate 7200.11 - Δεν αναγνωρίζεται απο το BIOS
 • Seagate 7200.12 - Δεν αναγνωρίζεται απο το BIOS ή δείχνει μηδενική χωρητικότητα
 • Seagate Barracuda LP 1TB ή 1,5ΤΒ - Δεν αναγνωρίζεται ή δείχνει μηδενική χωρητικότητα

Τα παραπάνω μοντέλα έχουν υψηλή πιθανότητα να εμφανίσουν προβλήματα στο firmware (System Area) ή και ηλεκτικά / μηχανικά προβλήματα. Η εταιρία ανάκτησης δεδομένων Texnikoi.com, λόγω εμπειρίας καταφέρνει να αποκαταστήσει τα δεδομένα στα συνήθη προβλήματα των παραπάνω μοντέλων.

Ποιά εταιρία ανάκτησης δεδομένων να επιλέξω ;

Οι εταιρίες στην Ελλάδα που διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για επιδιόρθωση firmware και μηχανικές βλάβες σε πιστοποιημένο περιβάλλον είναι ελάχιστες. Πολλές είναι όμως οι ιστοσελίδες στο internet που υπόσχονται Ανάκτηση δεδομένων χωρίς κανένα κόστος διάγνωσης.

Προσοχή διότι οι περισσότερες ιστοσελίδες δεν είναι καν εταιρίες, αλλά ατομικές επιχειρήσεις ή τεχνικοί που επιθυμούν να εισέλθουν στο χώρο της ανάκτησης δεδομένων, χωρις να επενδύσουν σε εξειδικευμένο εξοπλισμό. Αυτό για εσάς σημαίνει ρίσκο, καθώς δεν έχετε πολλές ευκαιρίες αν γίνει κάποια λανθασμένη ενέργεια σε προβληματικό δίσκο, τα δεδομένα σας ενδεχομένως να καταστραφούν για πάντα ή τελικά μια εταιρία ανάκτησης να σας χρεώσει τριπλάσια για την ζημιά που έγινε.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τα αρχεία που έχετε μέσα στο μέσον αποθήκευσης σας, τότε αναζητήστε μια εταιρία με ισχυρό Brand Name, πραγματικές εγκαταστάσεις, υπαλλήλους και πιστοποιήσεις ISO9001 & ISO27001. Κάθε σοβαρή εταιρία πρέπει να διαθέτει ειδικό χώρο για την διαδικασία των Physical Recoveries.

Η εταιρία texnikoi.com, και το εξειδικευμένο εργαστηρίο της TicTac Laboratories, βρίσκεται στην αγορά της Ανάκτησης Δεδομένων απο το 2002 και είναι αυτή τη στιγμή η εταιρία με τη μεγαλύτερη εμπειρία και εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.

Διαδικασία που ακολουθείται στην Ανάκτηση Δεδομένων

Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται για το Data Recovery και η οποία τηρείται αυστηρά απο κάθε αξιόπιστη εταιρία ανάκτησης δεδομένων και είναι η εξής:

1

Ο πελάτης προσκομίζει στα γραφεία μας, ή αποστέλλει με Courrier το μέσον που επιθυμεί να γίνει ανάκτηση δεδομένων.

2

Στέλνουμε μια φόρμα στον πελάτη, η οποία πρέπει να υπογραφτεί και να επιστραφεί με Fax στην εταιρία μας. Στη φόρμα ο πελάτης υπογράφει οτι αποδέχεται τη διαδικασία ανάκτησης. Επίσης υπογράφει ότι μετά την ανάκτηση έχει τις ακόλουθες δύο επιλογές και μετά το μέσον μπορεί και να καταστραφεί.

3

Ενημερώνεται ο πελάτης για το ποσό που θα χρεαστεί να καταβάλλει σε περίπτωση που έχουμε επιτυχημένη ανάκτηση δεδομένων.

4

Παραλαμβάνει μια λίστα με e-mail που περιέχει όλα τα αρχεία που μπόρεσαν να ανακτηθούν

5

Κατα την παράδοση ο πελάτης ελέγχει και φέρει ευθύνη για το άνοιγμα των αρχείων του. Οι μηχανικοί μας θα του παραδώσουν τα αρχεία σε εξωτερικό/εσωτερικό δίσκο στην έδρα της εταιρίας μας ή θα έχει τη δυνατότητα να τα δεί μέσω Teamviewer.

Είναι πάντα δυνατή η ανάκτηση δεδομένων ;

Η εταιρία ανάκτησης δεδομένων Texnikoi.com είναι απο τις λίγες εταιρίες ανάκτησης δεδομένων στην Ευρώπη που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προχωρήσει σε επανάκτηση αρχείων ακόμα και απο περιπτώσεις στις οποίες άλλες εταιρίες ανάκτισης αρχείων έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς διότι δεν έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό. Όλες οι ανακτήσεις δεδομένων γίνονται στην Ελλάδα.

Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν να παραλαμβάνουμε δίσκους απο πελάτες, οι οποίοι έχουν πάει σε άλλες εταιρίες και ο δίσκος τους έχει χαρακτηριστεί ώς μη ανακτήσιμος, ενώ τελικά καταφέραμε να πάρουμε δεδομένα στα εργαστήρια μας. Τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν παραπάνω χρόνο, έχουν μικρότερο ποσοστό επιτυχίας, καθώς έχουν ανοιχτεί απο άλλους με αποτέλεσμα να έχει χειροτερεύσει η κατάσταση του δίσκου, παρ' όλα αυτά υπάρχει σχετικά ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχίας.

Ασφάλεια και Εχεμύθια στην ανάκτηση αρχείων

Στην εταιρία μας η Ασφάλεια των δεδομένων σας, αλλά και η εχεμύθια είναι βασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας μας.

Κατα την διάγνωση του προβληματικού μέσου, η εταιρία μας στέλνει στον πελάτη ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος, δεσμεύεται για την αποπληρωμή του, ενώ η εταιρία υπογράφει οτι εξασφαλίζει τον πελάτη απο οποιαδήποτε χρήση ή διαρροή των δεδομένων του.

Η ανακτηση των δεδομένων γίνεται απο υπολογιστές οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα σας φυλάσσονται για 10 ημέρες, μέχρι να βεβαιωθούμε οτι τα έχετε λάβει ασφαλώς και μετά αυτομάτως διαγράφονται απο τον προσωρινά φυλασσόμενο χώρο τους με ειδικά εργαλεία (Wipe Tools) που δεν επιτρέπουν την ανάκτηση τους.

Απο τι μέσα μπορούν να ανακτηθούν τα δεδομένα ;

Στην εταιρία μας μπορούμε να κάνουμε :

Τι ελπίδες έχω να ανακτηθούν τα δεδομένα μου ;

Οι περιπτώσεις ολοκληρωτικής ανάκτησης αρχείων (επισκευή σκληρού δίσκου) αγγίζουν το 85% των μέσων που παραλαμβάνουμε, ποσοστό το οποίο είναι αρκετά ενθαρρυντικό.

Πιο συγκεκριμένα, στο 93% των περιπτώσεων μπορεί να ανακτηθεί ένα ποσοστό του σκληρού δίσκου ενώ σε ένα ποσοστό 7% παραλαμβάνουμε σκληρούς δίσκους στους οποίος δεν μπορούμε να ανακτήσουμε τίποτα λόγω σοβαρού προβλήματος ή λίω του ότι έχουν επιχειρήσει άλλες εταιρίες με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τον δίσκο.

Πότε υπάρχει αδυναμία στην ανάκτηση αρχείων ;

Στις περισσότερες περιπτώσει η ανάκτηση των αρχείων είναι εφικτή, όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπου δυστυχώς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι παρακάτω :

 • Αν έχουν γραφτεί αρχεία πάνω στα δεδομένα που επιθυμείτε να ανακτήσετε. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να ανακτήσει τα αρχεία σας. Δεν ισχύει το ίδιο όμως αν έχει γίνει format του δίσκου ακόμα και ανω της μιας φοράς (στην περίπτωση αυτή δεν γράφονται νέα αρχεία στο δίσκο και μπορούμε να κάνουμε πλήρη ανάκτιση).
 • Αν έχει γίνει ανασυγκρότηση του δίσκου
 • Αν έχει γίνει Low Level Format (εξειδικευμένη διαδικασία)
 • Αν έχει κατασταφεί η επιφάνεια του σκληρού δίσκου. Αν έχει γρατζουνιστεί, αν έχει σπάσει, ακόμα και αν ένας κόκκος σκόνης έχει καταφέρει και έχει εισέλθει.
 • Αν ο δίσκος έχει πάει σε άλλη εταιρία ή τεχνικό και έχει ανοιχτεί σε μη καθαρό περιβάλλον ή έχουν γίνει πειραματισμοί ανάκτησης. Σε τέτοια περίπτωση η τιμή ανάκτησης επιβαρύνεται αισθητά, ενώ τα ποσοστά επιτυχούς ανάκτησης είναι λιγότερα απο 20%.

Τιμές Ανάκτησης δεδομένων

No data - no payΗ διαδικασία ανάκτησης δεδομένων ξεκινάει απο 120€ σε περίπτωση που πρόκειται για Software πρόβλημα του δίσκου (Στάδιο 1) ενώ σε περίπτωση που προχωρήσουμε σε επόμενα στάδια (Στάδιο 2 & 3) τότε το κόστος ανεβαίνει αρκετά ανάλογα τα ανταλλακτικά και τις εργατώρες που θα χρειαστούν για την επαναφορά αρχείων απο το σκληρό δίσκο. Οι τιμές πολλαπλασιάζονται όταν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο ανάκτησης των αρχείων.

Η διάγνωση του δίσκου είναι δωρεάν εάν ο πελάτης αποδεχτεί την προσφορά και προχωρήσει σε ανάκτηση. Η πληρωμή του ποσού μπορεί να γίνει σε 2 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Αν δεν καταφέρουμε να ανακτήσουμε όλα ή μέρος απο τα χαμένα αρχεία σας δεν πληρωνόμαστε.Επιβαρύνεστε με τα εξοδα μεταφοράς του δίσκου σε εσάς αν δεν αποδεχτείτε την προσφορά μας.

Κόστος Ανάκτησης δεδομένων:

Λογική Ανάκτηση (Αναγνωρίζεται απο το BIOS)

 • Minimum Χρέωση: 120€
 • Maximum Χρέωση: 300€

Μηχανική Ανάκτηση (Δεν αναγνωρίζεται απο το BIOS)

 • Minimum Χρέωση: 250€
 • Maximum Χρέωση: 800€

Υπηρεσία Express: Οι μηχανικοί ανάκτησης δεδομένων θα εργαστούν 24 ώρες το 24ωρο με διαδοχικές βάρδιες, χωρίς να σταματήσουν αν πρόκειται για Σαββατοκύριακο ή αργία, εργαζόμενοι κατα απόλυτη προτεραιότητα στην υπόθεση σας. Μέσος όρος ανάκτησης δεδομένων και παράδοσης των αρχείων είναι 48 ώρες. Η υπηρεσία αυτή αφορά μόνο τις περιπτώσεις όπου υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά στο εργαστήριο ή δεν απαιτούνται ανταλλακτικά και δεν έχει υποστεί ταλαιπωρία το μέσο απο άλλη εταιρία ή τεχνικό. Το κόστος της υπηρεσία επιβαρύνει την τιμή κατα 300€.

Επιπλέον Υπηρεσίες χρεώνονται εξτρα: Θα χρεωθεί εξτρά οποιαδήποτε υπηρεσία δεν αφορά την ανάκτηση δεδομένων όπως η μεταφορά των αρχείων σε άλλον υπολογιστή, η δημιουργία πανομοιότυπης εικόνας δίσκου (Image), η δημιουργία Virtual Disk, η δοκιμή φόρτωσης SQL βάσης κλπ

Πόσο χρόνο θα πάρει η ανάκτηση δεδομένων ;

Η πρώτη διάγνωση ανάκτησης δεδομένων καθώς και η εκτίμηση του κόστους εξαρτάται χρονικά απο το φόρτο εργασίας του τμήματος ανάκτησης δεδομένων της εταιρίας μας. Μια μέση χρονική εκτίμηση για τη διάγνωση είναι περίπου στις 3-10 εργάσιμες ημέρες.

Ο χρόνος ανάκτησης δεδομένων εξαρτάται απο την βλάβη του σκληρού δίσκου ή του μαγνητικού μέσου που θα παραλάβουμε. Συνήθως ο χρόνος ανάκτησης των περισσότερων εργασιών κυμαίνεται περίπου σε 1-15 εργάσιμες ημέρες. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου έχουμε σοβαρή ζημιά στο σκληρό δίσκο, η εταιρία μας θα χρειαστεί να παραγγείλει ανταλλακτικά απο το εξωτερικό και ενδεχομένως να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να προχωρήσει η διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος που καταναλώνει το προσωπικό μας για την ανάκτηση των δεδομένων σας, είναι προς όφελος του τελικού πελάτη καθώς η εταιρία ενδιαφέρεται να φέρει εις πέρας μια επιτυχημένη επαναφορά των αρχείων σας.

Χρόνοι Παράδοσης της διάγνωσης:

 • Economy Data Recovery Diagnosis : Διάγνωση σε 3-5 ημέρες
  Κόστος Διάγνωσης Φορέα : Δωρεάν (περιλαμβάνει & παραλαβή)
 • Express Data Recovery Diagnosis : Διάγνωση μέσα σε 24 ώρες.
  Κόστος Διάγνωσης Φορέα : 300€. Επίσης 100% επιβάρυνση τιμής της ανάκτησης.

Υπάρχουν πάντα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Η εταιρία πολλές φορές χρειάζεται να προμηθευτεί ανταλλακτικά για τις περιπτώσεις των πελατών της. Αν συμβεί αυτό κάποιος αντιπρόσωπος μας θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει για το κόστος το οποίο καλείστε να αναλάβετε εσείς ή να μας προσκομίσετε το ανταλλακτικό που χρειαζόμαστε. Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε ανταλλακτικά, η εξαγωγή λίστας για τον πελάτη δεν είναι εφικτή και πραγματοποιείται μετά την επιτυχή εγκατάσταση των ανταλλακτικών.

Μπορώ να πληρώσω σε δόσεις με πιστωτική κάρτα ;

πληρωμή με πιστωτική κάρταΗ εταιρία μας κατανοώντας την δυσκολία αρκετών ιδιωτών να αποπληρώσουν τα υψηλά κόστη της ανάκτησης των δεδομένων τους, παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας. Αποδεκτές είναι όλες οι γνωστές πιστωτικές κάρτες ή χρεωστικές κάρτες της αγοράς.

Αποστολή μέσου για διάγνωση και ανάκτηση

Μπορείτε να προσκομίσετε το σκληρό δίσκο ή το μαγνητικό σας μέσο στα γραφεία της εταιρίας μας ή να αποστείλετε με Courrier το μέσο στα γραφεία μας.

Σε περίπτωση που θα γίνει αποστολή με Courrier, το κόστος της αποστολής με Speedex Courrier το επιβαρύνεται η εταιρία μας, ενώ θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό μας κέντρο για να λάβει πληροφορίες για τη συσκευασία. Η εταιρία μας δεν φέρει καμμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη ή απώλεια προκληθεί απο την εταιρία Courrier στο μέσον του πελάτη.

Κάθε μέσον που θα προσκομίζεται στα γραφεία μας, θα πρέπει να συνοδεύεται απο εκτυπωμένη, συμπληρωμενη και υπογεγραμμένη την παρακάτω φόρμα :

Μεταπώληση υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων

Για εσάς που έχετε κατάστημα πληροφορικής, επικοινωνήστε μαζί μας για την ενημέρωση σας στην μεταπώληση των υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων. Παρέχουμε ανώνυμες φόρμες για να μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπο της εταιρίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com