Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Επισκευη Laptop

Επισκευή Laptop - Service Φορητών Υπολογιστών

top
Επισκευή laptop - laptop service

H εταιρεία μας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις αναβαθμίσεις και στο service laptop και notebooks.

Εισάγουμε, χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς αυθεντικών προϊόντων όλων των κατασκευαστών και βρίσκουμε ταχύτατα τη λύση στο πρόβλημά σας.

Επισκευάζουμε όλα τα μοντέλα τις αγοράς, όπως Fujitsu-Siemens, HP, Toshiba, Acer, Dell, Sony Vaio, IBM, Packard Bell, Gateway

Επισκευή Laptop - Laptop Service

επισκευη laptop - laptop service brandsΗ ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι 100% εγγυημένη εγγράφως. Οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν σας παρουσιάζει ο φορητός σας υπολογιστής, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε. Φροντίζουμε να σας δίνουμε λύσεις εκεί που οι αντιπροσωπίες σας απογοητεύουν.

Επισκευάζουμε motherboard, κάρτα γραφικών, βίσμα τροφοδοσίας και άλλα προβλήματα, επεμβαίνοντας πάνω στην πλακέτα.

Η εμπειρία του προσωπικού μας και κυρίως η μεγάλη προσβασιμότητα στα εργοστάσια κατασκευής των φορητών, εξασφαλίζουν αφ'ενός μεν τη σωστή ενημέρωσή σας για τον τύπο της βλάβης, αφ'ετέρου δε σας προστατεύουν από περιττά έξοδα και ταλαιπωρία.

Παραλαμβάνουμε το χαλασμένο laptop σας απο το χώρο σας με Courier, ελέγχεται στα εργαστήρια μας, γίνεται εκτίμηση κόστους επισκευής και στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας για ενημέρωση.

Τα περισσότερα laptop επισκευάζονται σε 3-10 ημέρες.

Έχετε κάποιο απο τα παρακάτω προβλήματα ;

Συχνά προβλήματα Laptop που αποκαθιστούμε

Αναβαθμίσεις Laptop

Μοντέλα που επισκευάζει το εξειδικευμενο Service Laptop

Acer Laptops, Toshiba Laptops, Sony Laptops, Fujitsu Siemens Laptops, Turbo-X, Multirama Laptops, ΙΒΜ Laptops, Lenovo Laptops, Asus Laptops, Dell Laptops, HP Laptops, Packard Bell, Samsung Laptops,

Φυσικά επισκευάζονται οποιαδήποτε μοντέλα των παραπάνω Brands αλλά και Brands που δεν αναφέρονται μπορούν να επισκευαστούν απλά ενδεχομένως θα χρειαστούν παραπάνω χρόνο.

Το δίκτυο μας κάνει επισκευη laptop, επισκευή notebook και επισκευή φορητών υπολογιστών κάθε είδους.

Ανταλλακτικά για Laptop

Δεν διατίθενται προς πώληση ανταλλακτικά laptop. Τα ανταλλακτικά τοποθετούνται μόνο εφ' όσον η εταιρία μας αναλάβει την τοποθέτηση τους. Αυτό γίνεται διότι το stock εξαρτημάτων δεν συμφέρει να πωληθεί μεμονωμένα.

Βήματα Επισκευής Laptop

Η επισκευή περιλαμβάνει τα εξής βήματα :


  1. Ο Πελάτης πακετάρει το Laptop σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες. Το τοποθετει στην τσάντα μεταφοράς του καλά δεμένο και την τσάντα μεταφοράς την τοποθετεί μέσα σε κάποια κούτα η οποία έχει τσαλακωμένα χαρτιά εφημερίδας για ασφαλή μετακίνηση.
  2. Στην αποστολή πρέπει να περιλαμβάνονται :
    1. το ίδιο το μηχάνημα
    2. το φορτιστή
    3. τα CD που ήρθαν μαζί με το laptop
    4. τσάντα μεταφοράς
  3. Ο τεχνικός υπεύθυνος κανονίζει παραλαβή του Laptop σας με Courrier απο το χώρο σας.
  4. Εξέταση του Laptop απο τον τεχνικό μετά απο 3-5 ημέρες και εκτίμηση κόστους
  5. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη για την ενημέρωση όσον αφορά το κόστος επισκευής και τις πιθανές λύσεις 
   1. Επιστροφή : Αν ο πελάτης δεν δεχτεί την χρέωση επιστρέφεται το Laptop με ελάχιστη χρέωση Service & μεταφορικών 10euro
   2. Επισκευή : Αν ο πελάτης δεχτεί τη χρέωση προχωράει σε επισκευή το laptop και ενημερώνεται ο πελάτης με το πέρας της επισκευής για το αποτέλεσμα.
   3. Αγορά : Αν το laptop δεν αξίζει να επιστραφεί, το δίκτυο τεχνικών κάνει προσφορά για να αγοράσει το χαλασμένο laptop για ανταλλακτικά κατεθέτοντας στον πελάτη ένα συμβολικό ποσό.
  6. Αφού αποκτασταθεί η λειτουργία του laptop δοκιμάζεται για 2-3 μέρες στα εργαστήρια μας για να εξασφαλήσουμε διαρκή και σίγουρη λειτουργία
  7. Το laptop αποστέλλεται στον πελάτη ο οποίος πληρώνει με αντικαταβολή σε courrier ή σε κατάθεση λογαριασμού με 5% έκπτωση.

- Σε καμμία περίπτωση οι πελάτες δεν έχουν άμεση επαφή με κάποιο απο τα υποκαταστήματα Service. Τα laptop παραλαμβάνονται απο τα κεντρικά γραφεία της Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης ΕΠΕ και απο εκεί δρομολογούνται στο Service. Οποιαδήποτε παρατήρηση του πελάτη θα πρέπει να αναφέρεται και να καταγράφεται κατα την παραλαβή.

- Μετά απο αίτημα του πελάτη να παραλάβει το laptop του θα πρέπει να παρέλθουν τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πριν αυτό του παραδοθεί, ούτως ώστε να δοθεί εντολή συναρμολόγησης στο τεχνικό τμήμα και να επιστρέψει στα κεντρικά γραφεία για τιμολόγηση.

 

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com