Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Η εταιρια

Η εταιρία

top
Σύνδεση με το Internet - ADSL

Η πρωτοπόρος ιδέα του Texnikoi.com ξεκίνησε το 2006 από μια μικρή ομάδα τεχνικών ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Αττική με σκοπό την εξυπηρέτηση ιδιωτών , επιχειρήσεων και επισκευή laptop σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση του Ν. Αττικής με διαμοιρασμό περιοχών για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ώς ένα δίκτυο ελεύθερων επαγγελματιών, εξειδικευμένων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είχε ώς σκοπό είχε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στη ζωή του ιδιώτη, το οποίο ήταν η φιλική και ανθρώπινη τεχνική υποστήριξη υπολογιστών κατ’ οίκον χωρίς τη μεσολάβηση του εμπορικού κέρδους.

Άλλη μια μεγάλη καινοτομία του Texnikoi.com ήταν η εξειδικευμένη επισκευή laptop η οποία έδωσε σε όλους τους κατόχους Laptop τη δυνατότητα να επισκευάσουν με μικρό κόστους τους φορητούς υπολογιστές τους.

Στην αρχή το δίκτυο texnikoi.com κάλυπτε τις ανάγκες του με μόλις 5 τεχνικούς, λίγες περιοχές στο κέντρο της Αττικής αλλά στην πορεία μέσω της ιστοσελίδας έγινε καταγραφή στο μητρώο του texnikoi.com αρκετών τεχνικών από όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα η κάλυψη του δικτύου να αυξάνεται συνεχώς.

Το σλόγκαν του δικτύου texnikoi.com το οποίο επικράτησε ήταν «Ο τεχνικός της γειτονιάς σας, σε όλη την Ελλάδα». Η διαφήμιση του δικτύου υπήρξε αμελητέα, αφού οι πελάτες προσέγγιζαν το τηλεφωνικό κέντρο συστημένοι. Σημαντικό κίνητρο αύξησης της πελατείας υπήρξε η σταθερή ποιότητα στην υπηρεσία, η μηδενική χρέωση εφ’ όσον δεν υπήρχε αποκατάσταση του προβλήματος, αλλά και η ανθρώπινη αντιμετώπιση των πελατών από τους συνεργάτες του δικτύου.

Το δίκτυο τεχνικών στηρίζεται στην συνεργασία και την αλληλοβοήθεια των ανθρώπων του. Οι συνεργάτες του δικτύου μας δεν λειτουργούν ατομικά αλλά ομαδικά, αφού σε οποιαδήποτε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα έλλειψης τεχνογνωσίας από κάποιον συνεργάτη, σπεύδουν να δώσουν λύση τηλεφωνικά ή μέσω εργαλείων εξ’ αποστάσεως χειρισμού. Η γνώση στους κόλπους του δικτύου τεχνικών είναι κάτι που παρέχεται από τους πιο έμπειρους στους νεότερους με αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνεχής ετοιμότητα σε όλους τους συνεργάτες του δικτύου.

Το δίκτυο texnikoi.com σήμερα

Σήμερα το δίκτυο τεχνικών texnikoi.com :

  • αριθμεί περίπου 130 τεχνικούς, από τους οποίους 30 άτομα συμμετέχουν ενεργά και εξυπηρετούν κλήσεις από όλη την Ελλάδα και συνεχώς δέχεται νέες αιτήσεις τεχνικών.
  • έχουν εξυπηρετηθεί πάνω απο 2000 διαφορετικά περιστατικά τεχνικής υποστήριξης
  • έχουν καταγραφεί περίπου 600 διαφορετικοί πελάτες

Οι κλήσεις που δέχεται το τηλεφωνικό κέντρο προέρχονται 70% από την Αθήνα, 20% από Θεσσαλονίκη και 10% από την επαρχία.

Το μητρώο του δικτύου texnikoi.com έχει συμμετάσχει ως υπεργολάβος σε μεγάλα projects εταιριών που είχαν ανάγκη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού και κάλυψη σε επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας.

Νέοι τεχνικοί εγγράφονται συνεχώς στο μητρώο μας το οποίο επεκτείνεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες ανά περιοχή. Οι τεχνικοί οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο μητρώο του texnikoi.com ενεργοποιούνται εφ’ όσον υπάρξει περιστατικό από την περιοχή τους.

Οι Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία σήμερα είναι :

Στόχοι για το μέλλον

Το δίκτυο τεχνικών texnikoi.com από τον Φεβρουάριο του 2009 και υπο νέα διεύθυνση και νομική μορφή βάζει νέους στόχους και περνά στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξης του ως εταιρία παροχής ποιοτικών υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης με στόχο την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Κρατώντας πρωτοποριακή θέση στον ανταγωνισμό των επιχειρήσεων τεχνικής υποστήριξης και με επίκεντρο τον πελάτη επεκτείνει τους στόχους του :

  • Αύξηση μεριδίου αγοράς με την δημιουργία ελκυστικών συμβολαίων προαγορασμένων ωρών τόσο για εταιρίες όσο και για ιδιώτες.
  • Καθιέρωση του brand name και συνεργασία με καταστήματα πληροφορικής που θα φέρουν το λογότυπο της texnikoi.com και θα έχουν αποκλειστικότητα περιοχής, στην εξυπηρέτηση των κλήσεων
  • Συνεργασία με καταστήματα πληροφορικής για την επισκευή των laptop με την τεχνογνωσία της texnikoi.com
  • Έλεγχος της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών με τακτικούς τηλεφωνικούς και επιτόπιους ελέγχους για την επίβλεψη της παρεχόμενης υπηρεσίας στον πελάτη.
  • Άνοιγμα αγοράς σε νέες παροχές όπως εξ’ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη προαγορασμένου χρόνου, διάθεση του προσωπικού για υπεργολαβίες μεγαλύτερων Project κλπ.
  • Βελτιστοποίηση του web site της εταιρίας ώστε να δέχεται αιτήσεις συμβολαίων και αγορά ωρών online.
Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com